hypnose rygestop ved Pia Fro Gemmer - Hypnosekompagniet vejle

Hypnosenørden

Jeg hedder Pia Fro Gemmer og har været selvstændig terapeut siden 2004.

Jeg brænder for at skabe forandring og arbejder professionelt med BAR®

Terapi & fortolkning. (Dette er en effektiv kombination af blindtegning, hypnose og Kernepartsterapi®).

Jeg har en del uddannelser bag mig. Men vigtigst af alt: erfaring med over 3000 klienter samt uddannelse af mere end 250 terapeuter.

På baggrund af min årelange erfaring indenfor hypnosefaget har jeg, sammen med Lisbeth Storm fra Mind&Palm, udviklet BAR® metoden, som vi også underviser i.

Hverdagsnyderen

Jeg bor i et lille bindingsværkshus med stråtag og høns i baghaven.

Jeg elsker natur, hygge og hverdagsnydelse.

Tilbringer (næsten) døgnets24 timer med min bedste ven, Balder.

Vi elsker begge vand, skov, strand, vind og vejr.

Oprindeligt kommer jeg fra Vardekanten og eeeeelsker Vesterhavet.

Mine leveregler er: Ligeværdighed, retfærdighed, sjov. Derfor møder du også mig “helt nede på jorden” og hvor der er plads til humor og nærvær.

Uddannelser og baggrund

Jeg har siden 2004 været selvstændig med min virksomhed HypnoseKompagniet. Jeg har hjulpet tusindvis af klienter med hypnose og hypnoterapi, og har undervist over 30 hold på uddannelsen til professionel avanceret hypnoterapeut samt uddannelsen til Holistisk Intuitiv Mentor. Jeg er RAB godkendt i hypnose og healing.

Efter alle disse år med tusindvis hypnosetimer, har jeg, sammen med min kollega Lisbeth Storm, udviklet en endnu mere effektiv behandlingsform kaldet BAR metoden. Det er i dag kernen i mine hypnosesessioner.

Jeg er uddannet: Healingsterapeut (Roots, København), NGH hypnotisør og hypnoterapeut (Jacob Strachotta), NGH instruktør (Shaun Brookhouse, London), HNLP Coach (Pete Andersen), NLP Practitioner (Pete Andersen), 5-PATH hypnoterapeut (Calvin Banyan, Californien), 5-PATH instruktør (Calvin Banyan, Californien), 7 th Path Selvhypnose Instruktør, Spirituel mentor (Christine Eilvig).

Før tiden som selvstændig var jeg 14 år i plastbranchen, hvor jeg først blev plastmager og dernæst plasttekniker, for til sidst at være ansat som Quality Engineer og projektleder på LEGO. Jeg kender til vejen op af karrierestigen – og til det wakeup-call, som kroppen giver, når det går op for en, at:

”Du kan leve længe på andres anerkendelse, men du bliver først lykkelig den dag, du anerkender sig selv.” ~ Citat Pia Fro Gemmer