Anbefalinger

“Jeg fik bugt med årevis langt bøvl med svigt i barndommen. Jeg har arbejdet temmelig meget med min egen personlige udvikling på diverse uddannelser og kurser, og alligevel havde jeg en hverdag fyldt med utilfredshed og irritation. Endelig hviler jeg i mig selv 100 %. Jeg føler, at jeg endelig er sluppet fri af det bøvl jeg har haft pga. min barndom”

Birthe, hypnoseforløb på 4 sessioner

“Jeg bookede lidt skeptisk en session hos Pia, fordi jeg havde hørt, at hun havde succes med rygeafvænning. Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg ikke troede på, at hun kunne fjerne min rygetrang. Jeg var storryger og røg både på job og derhjemme. Det første jeg gjorde om morgenen var at tænde en smøg. Jeg troede ikke på, at jeg havde rygrad til at kvitte de dumme smøger. Det gjorde min omgangskreds for den sags skyld heller ikke. Jeg troede heller ikke på, at man kunne nyde sin hverdag uden smøger. Men jeg blev overrasket. Allerede da jeg mødte Pia havde jeg ingen rygetrang. Hun tog fusen på mig. Jeg har nu været røgfri siden 2005. Tak for det Pia. Jeg taler vidt og bredt om dig. Du fik mig til at nyde min hverdag – nu som ex-ryger”.

Flemming, røgfri med hypnose på én session

“Hej Pia! Lige en kort status her fra. xxxx har haft 12 tørre natter, i løbet af de sidste 14 dage. Det er fantastisk. Hun tror på det nu, og vil ikke sove med ble igen. Hendes selvtillid har fået et ordentligt boost, hun hviler meget mere i sig selv. Det er så fedt Tusind tak for hjælpen. Kh xxxx”

Mor til pige på 11 år, hypnoseforløb på 3 sessioner

Kære Pia.

Jeg var hos dig med min datter i vinter pga. stikangst. og jeg skriver bare til dig for lige at fortælle at hun nu har fået sin sidste vaccination i denne omgang og det er gået rigtig godt, hun har bare klaret det og jeg tænker at din hypnose har været med til at bryde angsten og få hende til at tro på at hun kan tage sig sammen til at overkomme det, det synes jeg lige du skulle vide. Mange tak for din hjælp“.

Mor til pige på 14 år, tryg ved nåle med hypnoseforløb på to sessioner