LIFEBUSINESS CAMP er et trin-for-trin forløb, hvor jeg hjælper dig med alt lige fra dit første museklik til at du får den ene klientbooking efter den anden i kalenderen.

Helt uden at føle dig overvældet eller overladt til dig selv.

Jeg hører gang på gang, at passionerede terapeuter og behandlere siger: 


“Jeg har svært ved at markedsføre mig. Jeg har næsten ingen klienter”“Jeg aner ikke, og hvordan jeg kan opbygge en niche og skille mig ud” 

 

“Jeg har en hjemmeside og en Facebookside, men jeg føler ikke, at det giver flere klienter” 

 

“Jeg synes, det er et mareridt at skabe salg”


“Jeg har ikke tid nok til at markedsføre mig” 

 

Lyder noget af det her genkendeligt?
Hvis ja, så skal du vide, at du ikke er alene. 

Og den gode nyhed? 

Der findes en markedsførings-model, som (legende let) kan hjælpe dig med at opbygge et stabilt flow af købeglade kunder, udvikle endnu flere ydelser og måske endda online produkter – uden at tabe pusten eller at blive teknikfrustreret!


VELKOMMEN TIL LIFEBUSINESS CAMP! 


Et trin-for-trin 12-måneders online forløb (kombineret med gruppesparring hver uge) til dig der:

Gerne vil have mere gang i din praksis, men ikke aner hvordan du griber det an

Har en praksis, men ikke har klienter nok eller at klienttilgang er ustabil.

Vil opbygge en fantastisk kundegruppe, som er helt unik med det, du kan.

Ikke har fundet din vej gennem alle markedsføringsmodeller, og leder efter det  format der føles godt nede i maven.

Gerne vil have (mange) flere klienter, men ville ønske, at du kunne få en let og glad markedsføringsenergi, selvom der skal bruges knofedt.

Mangler metoden til at skille dig ud og ikke blive væk i mængden.

Gerne vil skabe det fundament der skal til for at kunne forvandle den viden, du allerede har, til en succesfuld terapeut/behandler-praksis. 

 

5 ting i LIFEBUSINESS CAMP der får dig  til at have det sådan her:

 

INDSÆT FOTO

 

 Undervisningen bliver serveret i små handle-venlige hapsere hver mandag, så du når dine måluden at komme bagud og uden at miste overblikket

 

Vi har (selvfølgelig) vores egen gruppe, hvor du bliver en del af dit nye yndlingsfagnetværk (ja, yndlings – i said it ) Jeg vil ikke afsløre for meget om gruppen, men den i sig selv er GULD værd. 

Ugerne er propfyldt med live Q&A’sHOT SEATS og feedback-sessions så du aldrig kommer til at sidde fast, eller være overladt til dig selv 

Forløbet inderholder (mange!!) skabeloner og templates direkte klar til at kopiere og bruge – for hvorfor skal du spilde tid på at (gen)opfinde den dybe tallerken, når du i stedet kunne udvikle din forretning.

 

Du kan bruge 6-trinsmetoden hver eneste gang du vil lancere et nyt produkt, køre en kampagne eller få en masse nye følgere til dit brand. 

Du har adgang til undervisningen for evigt.

 

INDSÆT CITATBILLEDE/Gåseøjne

 

Jeg vil anbefale andre at tage uddannelsen sideløbende med brandingforløbet fordi, det giver rigtig god mening, at man allerede fra start bliver bevidst omkring, hvilken retning man skal gå og hvordan man skal gribe det hele an, hvis man gerne vil være selvstændig.
Det valgte jeg fordi, at jeg var usikker på, hvad min niche skulle være og hvordan jeg skulle markedsføre mig selv.
Uddannelsen har været medvirkende til, at jeg blev afklaret med min niche, målgruppe og hvordan jeg vil bygge min virksomhed op.


Forløbet med Pia som mentor har været sjovt, lærerigt og udfordrende. Vi har grint, været seriøse og nørklet helt ned i detaljerne. Pia har fungeret som min sparringspartner. Hun har støttet og heppet på mig, men samtidig har hun også været den der har stillet skarpe og kritiske spørgsmål, hvilket har været vildt lærerigt og givet mig rigtig meget refleksion.

Jeg er blevet mere bevidst omkring, hvordan min “historie” har ført mig til den interesse jeg har for min niche og jeg er derudover også blevet bevidst omkring, hvordan jeg skal forsøge at vække mine kunders interesse, samtidig med, at jeg har mig selv og mit personlige touch med i det.
Uddannelsen og forløbet med Pia har givet mig blod på tanden og en bekræftelse på, at det er det rigtige for mig.

Jeg kan kun give Pia og hendes uddannelse/ forløb de varmeste anbefalinger. 


 Hypnoterapeut Julie Winkler

 

 

 

 

 

Password Reset
 
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.